Routekaart op maat

Wilt u ook een routekaart op maat?

Vraag uw offerte nú aan

Naam:

 
E-mailadres:

 
Telefoonnummer:

 
Uw bericht:
 
Bezig met versturenBezig met versturen

Klik op een afbeelding hieronder om meer te lezen.

 

Website wegwerkzaamheden in Amsterdam

Onderdeel van het beleid van de Gemeente Amsterdam is het goed informeren van haar inwoners over de gevolgen van infrastructurele projecten voor de bereikbaarheid. DAVstudio maakt sinds 2000 kaarten over wegwerkzaamheden in Amsterdam. Bezoekers van de website krijgen belangrijke informatie aangaande wegopbrekingen op het hoofdnet snel en overzichtelijk te zien.

http://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/wegwerkzaamheden

 

Aanleg drinkwatertransportleiding

PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland heeft een nieuwe drinkwatertransportleiding aangelegd tussen Purmerend en hoorn. Hoewel de drinkwatertransportleiding is aangelegd naast de snelweg leveren de werkzaamheden helaas overlast op voor de inwoners in het gebied vanwege het bouwverkeer van en naar het werkterrein. Om de inwoners helder en duidelijk te informeren is DAVstudio benaderd voor het visualiseren van heldere kaarten.

 

Bouw overkapping busplatform Centraal Station Gemeente Amsterdam

Het Centraal Station in Amsterdam wordt ingrijpend verbouwd met de aanleg van de Noord/Zuidlijn en een herinrichting van het Stationsplein. Onderdeel daarvan is dat er een busplatform is gebouwd aan de achterkant van het Centraal Station. De constructie van de overkapping levert overlast op voor de vele reizigers rond het Centraal Station en voor het doorgaande verkeer. Voor Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer van de Gemeente Amsterdam heeft DAVstudio diverse uitingen gemaakt waaronder opvouwbare kaarten op creditcardformaat, borden die in het gebied hangen en kaarten voor uitingen op tv en internet.

Platform burgerparticipatie gemeente Zaanstad

De Gemeente Zaanstad is altijd opzoek naar manieren om burgerparticipatie te vergroten. Daarom is de website doemeeinzaanstad.nl ontwikkeld waar burgers zelf initiatieven kunnen publiceren & met elkaar in contact komen. Indien nodig biedt de Gemeente Zaanstad de initiatiefnemers ondersteuning aan bij het realiseren van projecten die de leefbaarheid in Zaanstad vergroten.

http://www.doemeeinzaanstad.nl

Website wegwerkzaamheden in Zaanstad

Onderdeel van het beleid van de Gemeente Zaanstad is het goed informeren van haar inwoners over de gevolgen van infrastructurele projecten voor de bereikbaarheid. DAVstudio maakt sinds 2004 kaarten over wegwerkzaamheden in Zaanstad. Bezoekers van de website krijgen belangrijke informatie aangaande wegopbrekingen op een heldere overzichtelijke manier.

http://www.zaanstad.nl/werkaandeweg/

 

Routekaarten wegwerkzaamheden in Amsterdam

Wegwerkzaamheden zijn noodzakelijk maar hebben vaak groete gevolgen voor het doorgaande verkeer & voor de leefbaarheid in de buurt waar de werkzaamheden plaatsvinden. Voor de Gemeente Amsterdam & haar stadsdelen tekenen we kaarten om deze gevolgen zo simpel & helder mogelijk te visualiseren. daarnaast helpen we met de productie van brochures en nieuwsbrieven waar de kaarten in geplaatst worden.

Routekaarten wegwerkzaamheden Westzaan in Zaanstad

De werkzaamheden in Westzaan in Zaanstad heeft tijdelijk grote gevolgen voor het doorgaande verkeer en de bereikbaarheid ter plaatse. Voor de Gemeente Zaanstad hebben we flyers geproduceerd met heldere en mooie kaarten waarop de gevolgen van de werkzaamheden staan.

Website nieuw stadshart Inverdan Gemeente Zaanstad

De Gemeente Zaanstad is al een aantal jaren bezig om het stadshart te vernieuwen. DAVstudio is gevraagd om een heldere interactieve kaart te produceren waarin we laten zien hoe het stadshart er in de toekomst uit gaat zien.

http://www.zaanstad.nl/sv/inverdanhp/interactievekaart/